Over YPT.

YPT Standbouw is in 2002 gestart door Yvonne van Beek.

Door haar levenspartner P.G. Koopman is Yvonne al sinds 1995 nauw betrokken bij de standbouw en heeft van hem het vak geleerd. Hierbij werkte ze altijd mee, zowel in de werkplaats als op de beursvloer, waardoor ze alle facetten van het vak goed heeft leren kennen.

Na het overlijden van de Heer Koopman heeft Yvonne, met haar inmiddels jarenlange ervaring, het plezier en liefde voor het vak, ervoor gekozen om voor zichzelf te starten.

Dankzij de hulp en het vertrouwen van diverse opdrachtgevers en klanten van de Heer Koopman kon zij samen met haar zoon weldra aan de slag.

In de loop der jaren heeft YPT  Standbouw zich stevig gesetteld in de wereld van de standbouw in Nederland, Europa en USA.

Mede door haar huidige echtgenoot, die alweer diverse jaren meewerkt binnen YPT Standbouw, is de kracht van het familiebedrijf steeds groter geworden en, onder leiding van Yvonne groeit het bedrijf gestaag door.

YPT Standbouw onderscheid zich van andere standbouwbedrijven door de persoonlijke aanpak en werkwijze. Door nauw contact met de opdrachtgever en klant kunnen de meest mooie stands ontworpen en gerealiseerd worden.

YPT Standbouw is van mening dat een stand niet altijd groot en hoog hoeft te zijn om in het oog te springen. Met een meer bescheiden afmeting van de stand en een subliem interieur bereikt men zijn doelgroep even zo goed. Hierdoor is het voor de klant met een kleiner budget ook mogelijk om zich goed te kunnen profileren op de beursvloer, en hiermee zijn/haar product goed te kunnen promoten.

 

YPT Standbouw kan, door haar jarenlange ervaring,  Uw stand vanaf idee naar ontwerp tot realisatie begeleiden. Samen met U als klant zullen wij ons uiterste best doen om Uw idee om te zetten naar het gewenste ontwerp, waarna wij dit ontwerp volgens Uw wens in onze eigen werkplaats  voor U zullen bouwen.

 

Naast standbouw is YPT Standbouw bezig een nieuwe lijn op te zetten, welke meer gericht is op de particuliere markt. Deze tak van ons bedrijf is bekend onder de naam Deco Hout.

Deco Hout is gespecialiseerd in binnen- en buitenmeubelen en decoraties welke gemaakt worden van diverse soorten massief hout. Ook bouwen wij houten meubels naar Uw eigen ontwerp en kunnen Uw bestaande meubels een make-over geven.

Vanzelfsprekend kan, naast de particuliere markt, ook de zakelijke klant gebruik maken van ons aanbod binnen onze afdeling Deco Hout.

Verdere informatie vind U onder het tabblad Deco Hout.